Free Shipping Transport gratuit

la comenzi peste 150 lei

GarantieGarantie pe tot

teritoriul Europei

icon-3Importator autorizat

Bilancia Exim

Follow UsPagina oficiala Facebook  

KitchenAid.Romania

KitchenAid

  • Totul a inceput in urma cu aproape 100 de ani intr-un oras mic din Statele Unite ale Americii, cand privind un mixer cu o paleta grea din fier pentru amestecarea aluatului de paine un inginer numit Herbert Johnston a decis ca trebuie sa gaseasca o solutie mai accesibila pentru acest tip de activitate. In 1908 el si-a testat calitatile de inginer si a realizat ceea ce a devenit primul mixer comercial, mixer care a fost folosit ulterior pe toate navele americane.
  • 11 ani mai tarziu inginerii de la Hobart au realizat un mixer pentru uz casnic. Cand sotiile executivilor de la Hobart au testat noul mixer, una dintre ele a remarcat " Nu ma intereseaza cum il veti numi, este cel mai bun ajutor in bucatarie pe care l-am avut vreodata". Din acea zi brandul KitchenAid a devenit marca inregistrata.
  • Inaintea celui de-al doilea Razboi Mondial, renumitul designer american, Egmont Arens, a creat un nou design pentru mixerele KitchenAid. Toate cele trei modele de mixere au ramas consacrate pana astazi, au fost expuse in multe muzee si au castigat numeroase premii pentru designul lor.
  • Incepand cu anul 1994 mixerele KitchenAid sunt disponibile intr-o gama larga de culori. Mixerele KitchenAid sunt mai mult decat niste simple mixere cu ajutorul accesoriilor diverse: pot fi transformate in orice, de la o masina de facut paste la o masina de facut carnati sau de stors citrice.
  • Mixerele Artisan au fost primele articole din gama Artisan. Ulterior gama a fost completata cu prajitoarele de paine cu 2 si 4 fante (in 2003), espressorul de cafea si rasnita (in 2004), robotul de bucatarie (in 2005) si aparatul pentru waffle (in 2008).
  • Cu profesionalism si stil, peste 90 de ani brandul KitchenAid a ramas neegalat in calitate si performanta.